Puzzle Learning – 10 år i dag!

Det er veldig hyggelig å markere jubileumer og spesielle hendelser. Og det føler vi at vi ofte har en grunn til å gjøre.

Og dagen i dag er veldig spesiell. Gjennom 10 år har vi utviklet selskapet og oss selv. Vi har møtt mange dyktige mennesker og fått mange store utfordringer. 

1. september i 2007 var en lørdag, men likevel vår første arbeidsdag! Vi måtte nemlig planlegge vår første samling som vi skulle ha på mandagen! En sniktitt inn i den første kalenderen forteller oss at det var god avstand mellom oppdragene. Likevel var vi to entusiastiske karer som ringte rundt til kjente og ukjente for å selge oss inn.
”Hva kan dere?” – spurte kunden.
”Alt!” – svarte vi.

Det var starten på en reise som har vært helt fantastisk. Vi har over 150 kunder som jevnlig utfordrer oss og viser oss tillit, vi har holdt kurs i 9 land, vi har utviklet mye nytt og lært enda mer, og vi har fått noen samarbeidspartnere som har vært helt enestående – alt fra Kaospilotene i Danmark til Hemsley Fraser i England. Vi får jobbe med de beste!

Kundene våre er fra de største til de minste bedriftene. Fra Rolls-Royce til slakteren på hjørnet. Fellesnevneren for alle våre kunder er at de har et stort engasjement og et ønske om å utgjøre en forskjell. Visjonen vår skrev vi i bilen på vei fra Bergen til Oppdal i 2007, og den gjelder fortsatt: ”Kreativ utvikling av engasjerte mennesker”!

Vi kan kanskje ikke alt, men vi kan prøve. Og utfordringer er noe av det som er drivkraften vår. Vi har utfordret komfortsonen vårt utallige ganger gjennom disse 10 årene, og i dag er det en av våre viktigste verdier. Det er enda morsommere i Puzzle Learning i dag enn da vi startet. Vi er fortsatt kun to ansatte, men vi har hundrevis av kollegaer som vi møter hver uke.

Takk til alle dere som har hatt tro på oss! Takk til dere som har brukt oss! Og takk til alle som har delt info om oss og framsnakket oss! Vi håper dere blir med på veien videre. Det skal bli 10 nye fantastiske år!

hilsen 

Kjell Morten & Per Morten

Flere aktuelle saker

Alle gode ting er 3

Alle gode ting er 3

Skal du bli god, må du fortsette å prøve, og feile, og prøve igjen. Det er dette vi må bygge en kultur rundt; det at man oppfordres til å prøve og feile. Det at man lærer og utvikler seg videre – hele tiden.

Ferrari og Krembanan

Ferrari og Krembanan

Som leder er det ditt ansvar å skape en god prestasjonskultur, en kultur preget av ambisjoner, offensiv holdning og vinnervilje. Men dette får du ikke uten å skape trygghet, samhold og en solid tillitsbase. Det er når medarbeiderne har mot til å bryte barrierer, når de våger å kaste seg utpå, når de gleder seg over andres suksess, det er da fundamentet for gode opplevelser er lagt.

Hverdagsskaperen

Hverdagsskaperen

I et samfunn i rivende utvikling blir det å tenke nytt og bryte etablerte mønstre stadig viktigere. Å bringe kreativitet og nytenking inn i hverdagen er ikke gjort i en fei, men jevnlig fokus og trening vil bygge den kompetansen som trengs. Start i dag og bli en hverdagsskaper.

Kontaktinformasjon

Kjell Morten Brendøy


Telefon:
915 68 975
kjell-morten@puzzlelearning.no

© 2017 Puzzle Learning. Powered by Optima Media AS. Cookies

© 2017 Puzzle Learning
Powered by Optima Media AS
Cookies