Om oss

Prøv oss, og du vil oppleve forbedring og varig endring! Garantert!

Vi har startet opp Puzzle fordi vi ønsker å bidra til positiv utvikling av mennesker og bedrifter gjennom den erfaring vi har i dag, samt den vi vil tilegne oss i fremtiden.

Vi ønsker også å etablere en bedrift basert på et konsept som er annerledes enn majoriteten i bransjen. Vi vil utfordre eksisterende aktører og tankesett gjennom nytenking og kreativitet – være det ”friske pustet”, de som går andre og utradisjonelle veier, og lykkes med det.
Vi er idealistiske, det legger vi ikke skjul på. Vi skal utfordre de eksisterende aktørene i markedet både når det gjelder kvalitet, nytenkning og originalitet. Vi er ambisiøse, men likevel ydmyke – vi er humørfylte, men like fullt seriøse.
Ettersom vårt hovedfokus er rettet mot servicebedrifter, ligger vår styrke i den erfaring og kunnskap vi har opparbeidet oss gjennom mange år i ulike kundeservicevirksomheter. Vi vet hvilke behov fokus på god kundeservice skaper i en organisasjon, og vi vet hvilke krav som må tilfredsstilles. Gjennom vår ”oppvekst” i arbeidslivet har vi vært så heldige å få prøve ut det meste innenfor utvikling, og vi vet derfor hva som fungerer og hva som ikke gjør det i ulike situasjoner. Dermed er vi godt rustet til å gå inn og skreddersy løsninger og konsepter for å takle utfordringer og få bukt med problemer.

Spør du våre kunder om hva vi driver med, vil vel de fleste svare at vi driver med mye forskjellig. Vi føler helt klart at vi spenner over et bredt spekter, men spør du oss om en kort oppsummering vil vi si at vi driver med ”kreativ utvikling av engasjerte mennesker”. Vi liker utfordringer. Og det kombinert med vår bakgrunn og erfaring setter oss i stand til å gjøre mye rart!

Det finnes tre gode grunner for hvorfor våre kunder velger oss:

Unik formidlingsevne

Etablerer raskt et effektivt læringsrom ved at vi umiddelbart skaper komfort og trygghet.

Reell praktisk nytteverdi

Vi garanterer et praktisk produkt som gir varig endring.

Dedikert oppfølging

Ryddig, tilpasset og oppofrende oppfølging som forenkler kundens forbedringsarbeid.

Kontakter du oss i dag kan vi uforpliktende sende deg et forslag til et program

Våre kurs

Foredrag

Foredrag

Vi skreddersyr foredrag etter deres ønsker.

Kontaktinformasjon

Kjell Morten Brendøy


Telefon:
915 68 975
kjell-morten@puzzlelearning.no

© 2017 Puzzle Learning. Powered by Optima Media AS. Cookies

© 2017 Puzzle Learning
Powered by Optima Media AS
Cookies